ronnie

Deze dame is de nieuwe liefde van Ronnie Flex? (Beeld)

Net binnenmrt 30 2023, 9:06
Ronnie Flex zou weer gelukkig in de liefde zijn. Volgens bronnen wordt hij herhaaldelijk gespot met een mysterieuze dame. Ze lijkt dit zelf ook duidelijk te maken door beelden te posten.

Nieuwe vriendin?!

Realityfbi laat weten dat bronnen hebben verklaard, dat er meer speelt tussen de rapper en de dame. "Valt wel op dat ze bijzonder vaak in zijn buurt is", schrijft het kanaal. Op haar social media deelt de vrouw beelden, waar ze op meerdere plekken te zien is met de rapper. Het zou zo zijn dat de dame, de nieuwe vlam is.
Het is niet duidelijk of de twee ook daadwerkelijk samen zijn. De rapper heeft zelf niets bevestigd.

Gezellig met andere dames

Na zijn breuk zou hij het vaker gezellig hebben. Hij leek er zelf niet mee te zitten. Juicekanalen ontvingen steeds meer berichten, dat hij innig wordt gespot met dames.

Break met Demi

Er gingen al langere tijd geruchten rond dat Ronnie Flex en Demi de Boer niet meer samen zijn. Uiteindelijk kwam Demi met een statement en bevestigde, de verhalen over een breuk. Ze liet weten dat ze niet meer samenwonen en een break hebben genomen in de relatie.
"Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven", liet ze weten. De twee zijn nog wel een gezin, alleen in andere vorm. Het stel heeft samen een dochtertje, Rémi. Uit een eerdere relatie heeft de rapper al een andere dochter, Nori.

Bekijk de beelden hier:

screenshot 2023 04 30 at 091450 570x1024
screenshot 2023 04 30 at 091539 602x1024
"}])