Dit zou er met je lichaam gebeuren als je in de draaiende motor van een vliegtuig terechtkomt (Beelden)

Net binnennov 18 2022, 13:18
Ben je ook zo'n doemdenker dat je je tijdens het vliegen wel eens afvraagt wat er zou gebeuren als je in de draaiende motor van het vliegtuig terecht zou komen? Wij hebben de antwoorden voor je. Atomic Marvel maakte namelijk een video om de resultaten te laten zien.

Draaiende motor vliegtuig

Wat er gebeurt als je in de motor van een vliegend vliegtuig terechtkomt, is waarschijnlijk precies wat je daarvan verwacht. Je wordt letterlijk vermorzeld en versnipperd als papier in een versnipperaar. Het duurt slechts enkele seconden voordat je dood bent, maar dat betekent niet dat het geheel pijnloos is. Er wordt namelijk letterlijk tartaar van je gemaakt.

Man overleeft vliegtuigongeluk

Er is echter wel een man die in een vliegtuigmotor werd gezogen en het overleefd heeft. In 1991 werd de Amerikaanse John Bridges in een draaiende vliegtuigmotor gezogen, terwijl hij de vliegtuigen klaarmaakte voor vertrek. Bridges had geluk dat hij veel gereedschap vasthad, wat als eerst in de motor gezogen werd en voor een explosie zorgde. Hierdoor stopte de motor namelijk met draaien, waardoor hij het overleefd heeft.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder een visualisatie van wat er met je zou gebeuren als je in de draaiende motor van een vliegtuig terecht zou komen en het ongelofelijke verhaal van John Bridges.
Bron, beeld: YouTube