DJ Wef eerlijk over zwangerschap van Ronnie Flex: 'We moesten het vertellen!' (Video)

Net binnenaug 01 2020, 12:43
Veel van ons hadden nog nooit van DJ Wef gehoord voor ze bekend werd als de baby momma van Ronnie Flex. Toch was ze al jaren een grote naam in de uitgaansscene. In een video met Koen Kardashian vertelt ze open over alle chaos rondom haar zwangerschap en de haat die ze kreeg.
Ronnie Flex zorgde voor hevige roddels, toen hij bekendmaakte dat hij een kindje kreeg. Vooral omdat de moeder niet zijn toenmalige vriendin Famke Louise was, maar een andere vrouw...

In één klap bekend

Het bleek te gaan om niemand minder dan DJ Wef, echte naam Wafae. Zij was toendertijd vooral bekend als DJ in verschillende clubs. 'Ik draai alleen maar in clubs van 18+, dus ik begrijp dat de jongere doelgroep mij niet kende' , vertelt ze in de video. Maar toen Wafae de 'baby momma' van Ronnie bleek te zijn, werd ze in één klap bekend. En dat zorgde voor heel wat chaos.

'Haters heb je altijd'

'Ik moet eerlijk toegeven dat ik zoiets had van: niet over nadenken, je bent zwanger. Het begon toen al naar buiten te komen en we moesten het toen wel vertellen. Ik dacht: ik ga er positief mee om. En als mensen slecht of whatever over je praten, so be it. Haters heb je altijd. Ik doe toch wat ik wil. Als dat je niet aanstaat, loop dan maar tegen een muur' , vertelt ze in een video op YouTube over haar zwangerschap.

Goede band met Ronnie

Dochter Nori is inmiddels 1,5 jaar oud en krijgt veel liefde van beide ouders. Wafae heeft nog steeds een goede band met Ronnie, zo vertelde ze aan LINDA.meiden: 'Ik had nooit durven dromen dat het zo goed zou gaan tussen ons. Voor nu is het eigenlijk gewoon 'go with the flow'. Ronnie komt gewoon naar ons toe en als hij haar wil zien dan gaan we gewoon gezamenlijk wat doen. Ik vind het heel belangrijk dat hij in haar leven is.'

Bekijk het hele interview in onderstaande video:

Bron: Grazia, YouTube

De rapper is lekker bezig: