Eerste beelden van nieuw seizoen Temptation Island gedeeld! (Video)

Net binnensep 19 2020, 11:05
Alle Temptation Island fans deden een vreugdedansje toen het nieuwe Temptation seizoen, Love or Leave, aangekondigd werd. Hoewel de populaire realityshow dit jaar nét iets anders wordt, zijn de opnames als vanouds gestart. En wel in het zonnige Italië! Presentator Kaj Gorgels deelt op Instagram de eerste beelden.
Het gloednieuwe seizoen van Temptation Island zal er dit jaar iets anders uitzien dan je gewend bent. Ging het vorige keer nog om de vraag of de stelletjes de verleiding kunnen weerstaan, gaat het nu over de zoektocht naar ware liefde.

Kaj en Monica

Ook zijn er twee nieuwe presentatoren: Kaj Gorgels en Monica Geuze. De twee zijn momenteel in Italië voor opnames en hebben het ontzettend naar hun zin, zo blijkt uit beelden op Kaj's Instagram.

Kijkje achter de schermen

Niet alleen deelt de presentator een hilarisch filmpje van Monica, hij geeft ook een kijkje achter de schermen. En de spanning is daar te snijden, zo grapt Kaj. Onder de beelden maakt hij een aantal sarcastische grapjes. Ook is te zien dat de presentator aan tafel zit met een aantal kandidaten en maakt hij Monica Geuze flink belachelijk.
Wat hij precies bedoelt met de beelden? Dat is nog even afwachten!

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Bron: Grazia, Shownieuws

Lees ook: