Enzo Knol krijgt ruzie met vrouw die tegen zijn dure Lamborghini slaat 'Sukkel!' (Video)

Net binnenokt 01 2020, 16:42
Enzo Knol is in een verkeersconflict terecht gekomen met een oudere vrouw, en dat loopt een beetje uit de hand. Enzo legt het incident vast op video en laat zien wat er gebeurde.
Als Enzo zijn auto in parkeert, zet hij hem iets te dicht naast de auto van een oudere vrouw. En die is daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee. In plaats van rustig aan de vlogger te vragen of hij iets aan de kant wilt, slaat ze met haar deur tegen zijn zijspiegel aan.

'Ik kan niet naar binnen!'

Wanneer Enzo verhaal gaat halen, reageert de vrouw: 'Ik kan niet naar binnen!' . Waarop de vlogger reageert: 'Maar dat geeft u geen reden om twee keer met uw deur tegen mijn spiegel aan te slaan!' De vrouw ontkent direct: 'Ik sla niet hoor, ik druk hem zo aan.' Maar daar laat Enzo het niet bij zitten.

Vrouw is zo koppig als een ezel

Als de vrouw opnieuw haar deur probeert te openen, wordt Enzo écht pissig. 'Nu doet u het weer! U kunt ook gewoon even vragen of ik een stukje achteruit wilt rijden' , roept hij uit. Maar de vrouw is zo koppig als een ezel en gaat opnieuw in discussie. Wanneer ze hem een 'sukkel!' noemt, is voor Enzo de maat vol.

Bekijk de verkeersruzie op onderstaande video:

Bron: Instagram

Lees ook: