eotb yasmine

EOTB Yasmine woedend na mislukte borstingreep! "Denk heel goed na wat je doet"

Net binnenfeb 11 2022, 12:29
Yasmine Pierards is niet vies voor wat cosmetische ingrepen. De EOTB-ster is daar altijd open en eerlijk over geweest. Alleen is haar borstingreep niet helemaal vlekkeloos verlopen.

Yasmin waarschuwt mislukte borstingreep

EOTB Yasmine waarschuwt voor mislukte borstingreep en gewaarschuwd mens telt voor twee. “Mijn borsten hebben een complete reconstructie nodig gehad omdat de vorige dokter in België ze heeft verpest", begint ze haar verhaal. Ze zagen er verschillend uit en waren zelfs verdraaid doordat die niet goed was geplaatst. Hierdoor kreeg ze heel veel pijnklachten.

Reconstructie

Yasmine is een reconstructie ondergaan na haar heftige ervaring. “Ik ben dan ook heel blij dat mijn nieuwe dokter het heeft kunnen oplossen met een deftige reconstructie. Binnen enkele maanden wordt er nog vet onderaan mijn borst gespoten om ze nog meer symmetrisch te maken", schrijft ze. Hierdoor wilt ze ook andere vrouwen waarschuwen voordat ze dit gaan.
“Mensen, denk heel goed na met wat je doet. Ik ben altijd eerlijk over alles en dus ook wanneer het misgaat. Laat vooral nooit je borsten opereren door iemand die gespecialiseerd is in neuzen.”

Bekijk haar verhaal hier

yasmine 572x1024
yas2 573x1024
yas3 574x1024
Bron: Instagram @yasminepierards