hakimi vrouw hiba

Ex Hakimi eist 10 miljoen, gaat aangifte doen van fraude

Net binnenmrt 17 2023, 14:51
De ex van Hakimi, Hiba Abouk, zou naar verluid 10 miljoen euro willen van haar den voetballer. Puna meldt dat Abouk van plan is haar ex aan te klagen voor fraude. De voetballer zou namelijk al zijn eigendommen op naam van zijn moeder hebben gezet. Op die manier kan de bekende actrice geen aanspraak doen op waar ze naar de scheiding recht op heeft.
Zowel de actrice als de voetballer reageerden tot nu toe niet op de geruchten. De voetballers moeder liet daarentegen wel van zich horen. Zij vertelde dat ze niks wist van te voren over het overzetten van zijn bezittingen. Ze was ervan overtuigd dat haar zoon dat als enige uitweg zag om van zijn ex af te komen.

Ex Hakimi

Een hoogleraar boog zich ondertussen ook over de zaak. Die zei dat je zeker in Frankrijk niet zomaar je eigendommen op iemand anders' naam kunt zetten. Het zou zelfs zo zijn dat wat de voetballer deed, strafbaar was, omdat er sprake was van wanbeheer van huwelijksvermogen. Om deze reden zou de ex van Hakimi hem aanklagen voor fraude.
Hiba Abouk eist 10 miljoen euro van haar ex. Dat is de helft van wat hij verdiende terwijl ze samen waren. De voetballer deed een tegenbod van 2 miljoen euro.

Bekijk de beelden:

Bron: Puna