Krijgt Ex on the Beach: Double Dutch een seizoen 7?

Net binnenjun 01 2020, 15:03
Komt er een seizoen 7 van Ex on the Beach: Double Dutch? Dat is een vraag die veel kijkers bezighoudt, nu de laatste aflevering van seizoen 6 is geweest. Gelukkig is er goed nieuws...

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 is coming!

Singles, get ready: alles wijst er op dat er een seizoen 7 komt! Dat kunnen we opmaken uit een persbericht dat MTV deze week stuurde. Ze geven aan op zoek te zijn naar nieuwe deelnemers. 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waar zijn de meest gevreesde exen van België en Nederland? Of de Tablet of Terror nog genoeg batterij heeft voor een nieuw seizoen laten we even in het midden, maar toch zijn we nieuwsgierig; welke sexy singles staan open voor het volgende hoofdstuk van dit paradijselijke avontuur?' , schrijft de zender.

Deelnemers gezocht

'Denk jij dat je alle hell-dates, drama en gevreesde exen aan kan? Of ben jij misschien helemaal klaar voor dé ultieme summer love? ' Denk je nu: dat gaat over mij, geef je dan op via de website van MTV. 'Wie weet lig jij dan in de verre toekomst op een tropisch strand, jezelf afvragend; welke EX is nEXt?!', aldus MTV.

Bekijk hieronder de allereerste beelden van seizoen 6 om vast op te warmen!

Bron & beeld: Lovereality, YouTube TV Gids, MTV

Er was in ieder geval genoeg drama: