Ex van Donny Roelvink Amije deelt eerlijke beelden in bikini

Net binnenaug 11 2020, 14:12
Amije Roos werd bekend als de vriendin van Donny Roelvink toen ze samen als koppel in Temptation Island te zien waren. Inmiddels is deze relatie uit maar is Amije nog steeds ontzettend populair op Instagram.
Daar deelt ze regelematig kiekjes van zichzelf en met een van deze foto's is ze nu viral aan het gaan. Ze laat namelijk een eerlijke foto zien van zichzelf in bikini en vraagt wat mensen er van vinden.
Amije meldt: "Ik ben echt heel benieuwd of jullie het fijn vinden als ik dit soort foto’s post? Of dat jullie het juist niet vinden kunnen. Ik zie veel verschillende meningen over het begrip #bodypositivity #selflove en ik heb het idee dat er twee kampen ontstaan. De movement van het laten zien van je lichaam zoals het is (bijv. posed vs. relaxed) en aan de andere kant dat het belachelijk is dat ‘slanke’ mensen nu hun ‘imperfecties’ willen laten zien."
Ik denk zelf dat het iets goed is. Mijn doel met dit soort foto’s is om aan te geven dat op social media tegenwoordig zoveel vergelijkingsmateriaal is en dat jonge meiden en jongens misschien opgroeien met een verkeerd beeld. Vaak zijn deze foto’s ook extreem bewerkt en met de juiste pose. Ik denk dat onzekerheden er voor elk type lichaam zijn. Of je nou wat dunner of voller bent.
Doe waar jij je goed bij voelt en niet wat je denkt dat moet of wat het standaard is.
Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit onderwerp!

Bekijk de beelden hieronder en oordeel zelf: