screenshot 16 07 2021 12 13 13

Ex-vriend Katja Schuurman doet pikante onthulling "Ze wilde het zes keer per dag doen"

Net binnenfeb 14 2022, 14:54
Katja Schuurman is toch volgens de meeste mensen een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland. Ze gaf ooit in een interview aan dat ze liever niet zo open was over haar seksleven als ze nu is. Maar helaas is het daar een beetje te laat voor.

Katja Schuurman

Van een orgie in een jacuzzi tot trillend op de stoel bij de voorstelling van haar zus; er is altijd wel iets spannends te lezen over Katja. Volgens Story-directeur Den Aantrekker beaamde een ex van Katja dat ze er zeker wel pap van lust.

Douwe Bob

Eerder deze week was Katja Schuurman ook al in het nieuws, omdat ze het bij het programma Boerderij van Dorst met Douwe Bob wel heel gezellig had. Ze zouden lekker veel gedronken hebben en daarna zouden er kreungeluiden uit de badkamer gekomen zijn...

Nymfomane neigingen

Aan de desk van Shownieuws vertelt Den Aantrekker: "Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar (Katja Schuurman) exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht – nou, laat dat licht maar weg – nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet”, vertelt hij aan de desk van Shownieuws. [...] Dat was echt heel erg heftig. Zij is iemand die ontzettend veel aandacht nodig heeft".

Bekijk hier beelden en meer van Katja:

whatsapp image 2022 04 20 at 61151 am 1 1024x1024
Bron: Youtube Skoften Shownieuws