Fabiola haalt uit naar Famke Louise: 'Als ik verkracht word is het jouw schuld, bitch!'

Net binnenaug 14 2019, 12:04
Fabiola Volkers en Famke Louise zijn geen vriendinnen, zo is bekend. Afgelopen weekend was de blondine aan het stappen met vriendinnen in Kokomo in Groningen, maar werd ze vervolgens hardhandig uit de club gezet, toen Famke Louise kwam optreden. Fabiola legt op Instagram
uit wat er gebeurde: “Ik stond in de VIP te chillen wordt er gewoon uitgestuurd! Famke Louise, ik snap jou niet? Voor de tweede keer mij wegsturen en dit keer in me hometown (Groningen). Ik heb helemaal niks tegen je, maar nu kan je het krijgen ook, geen respect.”
Volgens de oud-Temptation Island verleidster zat ze rustig in de lounge, toen ze opeens hardhandig door beveiliging werd weggetrokken en buiten werd gezet. Ik moet nu alleen terug naar mijn auto lopen terwijl ik niet meer precies weet waar hij staat. M’n vrienden zitten gewoon te chillen in de VIP. Nu moet ik alleen over straat met mijn hoerige kleding en enge mannen, ja! Als ik verkracht word is het jouw schuld, bitch”, zegt een woedende Fabiola.
Toch wil ze het best uitpraten met Famke. “Ik weet niet wat je tegen mij hebt, maar ik vind dat vrouwen elkaar moeten supporten. Er zijn niet zoveel vrouwen in de scene, ik weet niet wat je tegen mij hebt. Kom het uitpraten, bel mij op, maar ik vind dit echt niet kunnen! Ik ben niet zomaar bekend geworden, ik heb er altijd hard voor gewerkt! Ook al vinden sommige mensen me soms raar, het boeit me niet wat mensen over mij denken. Ik ben een meisje die nooit iemand kwaad doet.”
De ruzie tussen Famke en Fabiola is waarschijnlijk ontstaan door een ‘vermeend avontuurtje’ dat de krullenbol met Ronnie Flex, de ex van Famke, had. Eerder werd Fabiola ook al eensweggestuurd bij een optreden van Famke.