koningin maxima

Smakelijke foto's koningin Maxima breken Instagram-records

Net binnenmei 15 2020, 20:37
Koningin Maxima heeft, op haar 49ste verjaardag, met een aantal smakelijke foto's het Instagram-account van de koninklijke familie laten ontploffen. En nee, niet op de manier die je nu denkt, smeerlap! We hebben het hier wel over de koningin!

Koningin Maxima viert verjaardag thuis

Vanwege de quarantaine vierde ook Maxima haar verjaardag thuis en deed dit door haar moeders recept van Argentijnse alfajores, een beroemde Zuid-Amerikaanse lekkernij, te bakken. Ze schrijft: “In deze tijd vier ik mijn verjaardag thuis met een typisch Argentijnse lekkernij: Alfajores van dulce de leche. Ik ben met Alfajores opgegroeid, het zijn mijn lievelingskoekjes! Ik bak ze volgens mijn moeders recept, dat ik graag met jullie deel. Zodat je ze ook zelf thuis kunt bakken!” Het recept is dan ook onder de foto's toegevoegd.
De post werd in no-time meer dan 100.000 keer geliked en kreeg meer dan 7.700 reacties, een absoluut record voor een post van het account van de familie. Het oude record stond nog op 3.762. En terecht, want (het koekje van) Maxima ziet er toch bijzonder smakelijk uit?

Bekijk de recordbrekende post van koningin Maxima hier:

Bron & beeld: Shownieuws, showbizz24.be, Instagram

Maxima laat wel vaker haar Argentijnse roots zien, bijvoorbeeld met haar dansmoves: