Frenna hint naar een diss-track voor Mula B, vertelt of hij er al een heeft klaar liggen

Net binnennov 20 2016, 21:11
Frenna was zojuist te gast bij Jiggy Dje en Venz hun radio show 'Sunday Service' waar hij natuurlijk werd gevraagd over het ding dat speelt tussen hem en Mula B de laatste paar dagen.
Frenna zegt dat het een klein ding is en dat hij er verder weinig aandacht aan wil geven. "Ik heb 11 singles in de charts dus ik heb dat niet nodig".
Maar toch ging hij er kort op in en vertelde hoe het allemaal begon bij het Supergaande interview waarbij Mula meer geld dan hem liet zien.
Op de geruchten dat hij inmiddels eendiss-trackklaar zou hebben staan voor Mula maakt hij het toch spannend. Frenna zegt dat dit soort dingen "de rapper in hem triggeren en er isweinig actie in de gametegenwoordig":"Ik heb niet gezegd dat het er is.. of dat het in de maak is.. maar ik ben en blijf een rapper.. dus als ik zin heb dan ga ik!"
Hij sloot af met woorden die wel subtiel naar Mula B gericht zijn: "Ik ben blessed en mensen uit dezelfde steden moeten elkaar supporten. Maar als mensen raar willen doen moet je voor jezelf gaan bekijken.. Ik wil niet veel praten"
Wellicht krijgt deze "beef" dus toch nog een vervolg in de vorm van diss tracks.. We blijven het in de gaten houden!