gaby

Gaby Blaaser heeft moeite met zwangerschap lichaam! "Zo snel mogelijk Instagram-lijf terug"

Net binnenmrt 12 2023, 12:33
Gaby Blaaser verliet ze het programme Echte Meisjes In De Jungle vanwege haar zwangerschap. Eerder kwam er ophef dat ze dit al eerder zou weten maar toch meedeed aan het programma. Nu onthult ze in het tijdschrift &C. dat ze moeite heeft met haar veranderde lichaam.

Verandering

Het is vrij normaal dat je lichaam veranderd als je een nieuwe leven gaat geven. Je hebt er niet altijd even veel zin in maar toch kunnen er een aantal kilo's bij komen. Maar daar heeft Gaby Blaaser dan toch nog wel moeite mee. De actrice staat bekend om haar pikante shoot met haar topfitte lichaam.

Instagram- lichaam

Ze wilt dan ook niets anders dan haar Instagram-lichaam terug krijgen. “Tegen mijn personal trainer heb ik meteen gezegd: na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug. Het is én mijn werk én ik voel me gewoon het comfortabelst bij een strak lijf", laat ze weten in het blad &C. Ze heeft zich alvast voorbereid hierop en heeft dan gelijk een broek gekocht voor na de zwangerschap.
“Zo van: dat is het doel, daar wil ik in drie weken weer in passen. Stom, hè? Want ik ben natuurlijk ook héél blij dat ik überhaupt zwanger mag zijn", aldus Blaaser.

Echte Meisjes In De Jungle

Van de week zou er ook ophef zijn ontstaan. Het vermoeden is dat Gaby al vóór haal deelname aan Echte Meisjes In De Jungle, wist dat ze in verwachting was. Ze zou toch het vliegtuig richting Laos zijn ingestapt om nog relevant te blijven. Uiteindelijk heeft ze het programma verlaten en maakte ze bekend dat ze in verwachting is.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Parra