screenshot 25 2 2023 15 03 45

Gaby Blaaser loog over zwangerschap tijdens EMIDJ?! (beeld)

Net binnenfeb 19 2023, 13:32
Gaby Blaaser is alweer een tijdje zwanger en met haar mooie volle buik op de cover van &C magazine. In het interview in het magazine vertelt ze over dat ze ontdekte dat ze zwanger was toen ze in de jungle aan het filmen was. Yvonne Coldeweijer zegt dat hier weinig van waar is.
"In de bosjes met de tropenarts en iemand van de productie, leunend op een backpack m'n plasje te doen. Ik dacht: 'fuck, ik zit in Laos, ik ben zwanger, wat is dit?", zegt ze in het blad. "Ffe schrikken, maar ook het beste ongelukje dat haar ooit is overkomen."
"Ik heb gehoord van een betrouwbare spion dat Gaab hier niet helemaal de waarheid verteld...", zegt Yvonne over het stukje. Volgens die spion wist Gaby al voordat ze meedeed aan het programma dat ze zwanger was.
"Het was eigenlijk nog zo pril, dat ze het programma nog ff wilde meepakken", stelt Yvonne. "Gaby heeft dit soort programma's nodig om relevant te blijven."
"Toen ze eenmaal bezig was besefte ze dat zwanger meedoen met het programma niet goed zou zijn voor haar imago en besloot ze naar huis te gaan."

Bekijk de beelden hieronder:

screenshot 11 4 2023 12 33 48
screenshot 11 4 2023 12 34 00
Bron: Instagram