Amerikaanse leger publiceert 'geheime video van straaljagers die UFO onderscheppen'

Net binnendec 19 2017, 15:28
Het Amerikaanse leger heeft geheime beelden gepubliceerd van twee straaljagers die een UFO, een onbekend vliegend object, onderscheppen. Op de beelden is de verbazing van de piloten te horen over wat ze zien gebeuren.
Voordat de beelden werden vrijgegeven zijn ze eerst uitgebreid bestudeerd door een miljoenen dollars kostende programma dat is opgericht om Unidentified Flying Objects (UFOs) te onderzoeken.
Twee US Navy F/A-18 Super Hornets werden op een onbekend mysterieus luchtvaartuig boven de kust bij San Diego afgestuurd, waar ze deze beelden van de UFO maakten. De piloot, Commander David Fravor, omschrijft het object als ‘12 meter lang, ovaal object, dat 15 meter boven de grond zweefde’.
“Het accelereerde als niets dat ik ooit eerder gezien heb,” voegt Fravor eraan toe. De twee piloten kregen hierop geen toestemming van hun bevelhebbers om het object verder te onderzoeken.
Voor complotdenkers is dit hét bewijs dat de aarde bezocht wordt door wezens van een andere planeet. Bekijk de beelden hier: