schermafbeelding 2021 07 03 112848

Glennis Grace wilde VIP-behandeling! Politie weigert!

Net binnenjan 17 2022, 12:43
Glennis Grace en haar zoon zijn inmiddels al vrijgelaten. Maar er komt nu informatie naar buiten dat de zangeres, een VIP-behandeling zou willen hebben in de cel. De politie was hier niet van gediend en zette daar een stokje voor.

Vip-behandeling Glennis Grace

Glennis en haar zoon hebben hun dagen in zelf gespendeerd na de mishandeling van een Jumbo medewerker. Voor haar vrijlating had ze nog wel even wat eissen. Glennis Grace zou een discussie hebben gehad met de politie en het OM omdat ze ongezien het bureau wilde verlaten en eiste een vip-behandeling. Normaliter verlaten verdachten via een hek in de steeg het bureau maar daar stonden media dagenlang te wachten. Ze zou met een auto via het binnenterrein willen vertrekken. Hiervoor werd geen uitzondering gemaakt.
"Iedere verdachte wordt bij ons op dezelfde manier behandeld. Dat is hoe we het altijd doen. Voor slachtoffers en minderjarigen gelden uiteraard in algemene zin andere regels, omdat we hen willen beschermen tegen de inbreuk op hun privacy", laat de woordvoerder weten.

Bekijk de video hier