Habiba uit Groeten Uit Holland TV-serie overleden

Net binnenjul 20 2019, 18:33
Heftig nieuws uit Hilversum van BNN-Vara: De geliefde Habiba, bekend van de Groeten uit Holland TV-serie is overleden. Dit bevestigt BNN zelf op hun social media.
In de serie gaan een aantal 1ste-generatie Marokkaanse vrouwen met elkaar op stap in Nederland om Nederlanders te ontmoeten en Nederland beter te leren kennen. Habiba uit Leusden veroverde snel de harten van de kijkers en werd liefkozend ook wel "De Knuffelmarokkaanse" genoemd. In januari dit jaar maakte Habiba bekend dat ze alvleesklierkanker had.
De tumor werd verwijderd en de kanker was niet uitgezaaid. „Ik ben weer goud van binnen”, zei ze. Ze zou over een klein jaartje hersteld moeten zijn. In mei bleek echter de ziekte toch terug. Artsen gaven toen aan niet veel meer voor de 66-jarige te kunnen doen. Dit meldt BNN zojuist:
Zojuist heeft ons het bericht bereikt dat Habiba vanochtend vroeg is overleden. In twee seizoenen Groeten uit Holland wist ze met haar liefdevolle eigenwijsheid heel Nederland in te palmen. Wij zullen ons deze vrolijke, goedlachse en scherpe vrouw met veel liefde herinneren. Hieronder hilarische beelden van Habiba, die met de vrouwen o.a. Hakim Ziyech beoordeelde, Geert Wilders opbelde en meer:
Geert Wilders opbellen:
Bericht BNN: