hasbullah

Hasbullah probeert Engels te spreken in hilarische video!

Net binnenjan 07 2022, 10:06
Hasbullah is inmiddels uitgegroeid tot een internet sensatie. Op social media ging er een hilarische video rond ging. Hij is geboren in Rusland en spreekt geen woord Engels, maar doet toch nog een poging.

Hasbullah spreekt Engels

Dat Hasbullah via zijn social media alleen in zijn eigen taal communiceert, maakt fans weinig uit. Over heel de wereld heeft hij mensen hun hart weten te veroveren met zijn videos. Hij staat bekend om het maken van grappige video's. Hij lijkt nu toch toch met zijn volgers te willen communiceren en probeert het in het Engels.
In de video is te horen, dat iemand hem het volgende zegt. "Next stop, January 17", dit lijkt moeilijker dan gedacht. Hij lijkt het zelf een beetje beschamend te vinden en schiet zelf in de lach bij zijn pogingen.

Reacties

Ondanks dat het niet helemaal vlekkeloos verloopt, proberen volgers hem toch nog aan te moedigen. "Hij probeert met ons te communiceren. Daar moet je de eer voor geven", schrijft iemand. Een andere volger biedt zichzelf aan om hem les te geven. "Waar kan ik solliciteren naar de functie van zijn officiële leraar Engels? Ik doe het gratis als ik elke dag met hem kan rondhangen"

Bekijk de hilarische video hier

Bron: Instagram @hasbi_english