screenshot 2 5 2023 14 12 40

'Ihattaren stopt voetbalcarrière en verhuist naar Dubai met Yasmine'

Net binnenfeb 19 2023, 14:23
Mohamed Ihattaren, de 21-jarige voetballer, vertrekt binnenkort naar Dubai en stopt tijdelijk zijn voetbalcarrière. Dit meldt althans Juicekanaal Juice channel via hun betrouwbare bron.

'Ihattaren stopt'

Volgens het kanaal is dat de reden van de verkoop van zijn huis in Vleuten, een naderend einde van de carrière van Ihattaren. Recentelijk heeft de voetballer namelijk zijn huis in Vleuten te koop gezet voor €925.000, wat €40.000 minder is dan wat hij ervoor betaalde.
Enkele maanden geleden was er slecht nieuws: de politie had een inval gedaan in hetzelfde huis vanwege verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin. Yasmine, de tiktok influencer met wie hij weer samen is, zou zijn ex-vriendin zijn.

Yasmine

In oktober 2022 verloofden Ihattaren en Yasmine zich, maar minder dan drie weken later kwam er al een einde aan hun verloving en relatie. Kort daarna werd hij gezien met een andere vrouw, die hij volgens Yvonne Coldewijer na een wilde nacht achterliet in een hotel. Even later sprak Yasmine openlijk over de breuk en vertelde dat ze haar eigenwaarde tijdens de relatie met Ihattaren had ingezien. Ze zei dat ze nu meer tijd voor zichzelf wil maken en zich daarop wil focussen.
Daarna kwam het tóch weer helemaal goed tussen de twee, waardoor Ihattaren nu dus zou overwegen bij zijn vriendin in te gaan trekken. "Gisteren hebben we al gedeeld dat Mo Ihattaren zijn huis te koop heeft gezet" "Wij hebben daarna meerdere bronnen gesproken die vertellen dat hij van plan is om met Yasmine te gaan verhuizen naar Dubai. Yasmine wil al een langere tijd daar gaan wonen en als alles rond is gaan ze samen daarheen ," volgens Juicechannel dus.

Getrouwd

UPDATE: Mo Ihattaren en Yasmine zijn getrouwd! Hier zijn de beelden en reacties!
Het is onduidelijk wat de toekomst brengt voor de voetbalcarrière van Ihattaren, maar het lijkt erop dat hij momenteel meer geïnteresseerd is in zijn persoonlijke leven dan in zijn voetbalcarrière.

Hieronder kun je verschillende beelden van de nu ex-voetballer van de laatste tijd zien.

Bron: AD, Instagram