screenshot 07 04 2022 20 03 20

Jaimie doet emotioneel haar hele verhaal! Doet aangifte tegen Jorik! Onthult alles!

Net binnenapr 07 2022, 19:59
Jaimie Vaes heeft haar hele verhaal verteld. Ze heeft aangifte gedaan tegen haar ex Jorik aka Lil Kleine. Zo meldt haar advocaat Kim Beumer donderdag in het programma Khalid & Sophie. Jaimie deed daar ook voor het eerst haar verhaal.

Jaimie onthult alles

Jaimie begint "Het gaat nu goed. De ene dag beter dan de andere. Maar het is wel een rot periode" "Het eerste jaar was alles heel leuk. Later veranderde er gewoon heel veel. Maar dan zit je er wel echt in. De dynamiek verschuift."

Amsterdam incident

Jaimie over het incident in Amsterdam: "Het was een avond als zo velen. Een avondje uit, al op de plek van de locatie ontstaat er frictie, een woordenwisseling en dan escaleert dat. En dat is wat op die beelden te zien is."

Ibiza incident

Over Ibiza: "Daar is inderdaad het een en ander gebeurd wat niet oké was. Ik ben daar naar het politiebureau gegaan en mijn verhaal gedaan. Maar ook weer teruggetrokken. Ik vind dit wel moeilijk.

Emotioneel na Ibiza filmpje

Over het beruchte filmpje met Lil Kleine: "Ik zit daar niet met honderd procent overtuiging. Ik zat daar verstijfd en ik stond daar niet achter en dat had ik ook gemeld. Ik kan dit eigenlijk niet maken naar mezelf. Maar toch gedaan, want ik werd door mijn gevoel een bepaalde richting op gewezen".
"Je krijgt een stukje tekst om te vertellen, om de schade te beperken en dat filmpje wordt dan een paar keer opgenomen"
Haar advocaat voegt eraan toe: “Het strafrechtelijk onderzoek neemt nu zijn koers” “Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon.”

Hieronder een stukje van Jaimie aan het woord en beelden van de incidenten:

Bron: BNNVARA, Twitter, Shownieuws