screenshot 31 10 2022 10 47 05

Jaimie over relatie met Lil Kleine: "Ik woog nog maar 45 kilo"

Net binnensep 08 2022, 10:59
Jaimie was gisteren te zien in Boerderij van Dorst. In het programma komen bekende Nederlanders een nachtje logeren op de boerderij van Raven van Dorst. Samen werken ze op de boerderij en komen persoonlijke verhalen naar buiten. Jaimie vertelde over haar relatie met Kleine.

Schaamte

Jaimie vertelde dat ze eigenlijk al heel snel wist dat haar relatie toxic was. Ze zegt dat een van de grootste redenen dat ze niet wegging, haar schaamte was. "Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je genegeerd. Ik voelde me dan genegeerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die zat in een vergelijkbare situatie, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel." Toch bleef ze. De mensen om haar heen zeiden haar keer op keer dat ze hem moest verlaten. "Ik dacht dan ook echt dat ik weg zou gaan, maar dat lukte dan toch niet."

Jaimie 45 kilo

"Mijn hele lichaam was 1 grote stressbal.", vertelde Jaimie over haar tijd met Kleine. Ze woog op haar lichtst maar 45 kilo, een ontzettend ongezond gewicht voor een volwassen vrouw. "Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond."
Het was voor haar super moeilijk dat alles aan de grote klok werd gehangen en iedereen kon zien dat alles tot dan toe een show was. "Dat is ook wel een les voor een volgende relatie. Dat ik altijd mijn eigen ding blijf doen."
Bron: Instagram