screenshot 30 4 2023 17 32 20 1

Jake Paul chillt met Jutta Leerdam en schoonfamilie op de Utrechtse grachten (video)

Net binnenmrt 17 2023, 17:39
Jake Paul, de Amerikaanse YouTuber, professionele bokser en sociale media-persoonlijkheid is in Nederland. Hij bezoekt hier zijn girlfriend Jutta Leerdam. Ze zijn nu ongeveer een maand samen. Ze probeerden het nog even geheim te houden maar de roddelpers in Amerika en juicepagina's in Nederland hadden het al snel door.
Jutta Leerdam is een Nederlandse Olympische schaatser die een gouden medaille won op het Wereldkampioenschap Afstanden 2020. Het stel was bij elkaar in Miami en heeft al samen gereisd naar Puerto Rico en Nederland. Volgens Jutta nam ze een risico door Jake te daten, omdat veel Nederlanders hem niet mogen. Maar ze vindt hem charmant en ze hebben een sterke connectie. Ze deelden foto's met elkaar op social media die gelijk viraal gingen.

Jake Paul ontmoet Jutta's fam

Het lijkt erop dat Jake hier is om Jutta's ouders en andere familie te ontmoeten. Het stel genoot van een boottocht in Utrecht met wat de familie van Jutta blijkt. Het kan voor Jutta's familie moeilijk zijn om te wennen aan een Amerikaanse beroemdheid als schoonzoon. Jake Paul lijkt serieus te zijn over Jutta en zijn best te doen bij haar familie.
Er zijn geruchten dat Jake naar Nederland zou kunnen verhuizen om dichter bij Jutta te zijn. Tot nu toe bevestigde niemand dit. Het stel liet wel glimpjes van hun relatie zien op sociale media. Nu Jake Jutta's familie leert kennen, lijkt het wel serieus te worden.
Over het algemeen heeft Jake Paul's bezoek aan Nederland interesse gewekt onder fans. Er waren al superveel media die wisten dat hij is er nu is. Mensen zijn benieuwd hoe de relatie tussen Jake en Jutta zich zal ontwikkelen. Alleen de tijd zal uitwijzen wat de toekomst voor het stel brengt. Voor nu lijken ze te genieten van elkaars gezelschap en nemen ze de dingen per dag.

Bekijk de beelden hieronder:

juttaleerdam 3092365529419402272 576x1024
screenshot 30 4 2023 17 32 06
screenshot 30 4 2023 17 32 20
"}])