screenshot 21 12 2022 16 18 04

Jan Roos: "Nicol zou vreselijk zijn aangepakt door Peter na affaire" [UPDATE: Peter ontkent]

Net binnensep 21 2022, 15:11
Opnieuw geruchten over een breuk tussen Nicol en Peter Gillis. De twee zouden nu definitief uit elkaar zijn en er zijn zelfs heftige details naar buiten gebracht door een bron die zegt een vriend van het koppel te zijn.

Nicol en Peter uit elkaar?

Weekblad Privé nodigde het koppel uit om hun verhaal in Oostenrijk te vertellen en sprak Nicol. Dat ging echter niet door. Nicol had het volgende te melden: “ Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar. ” Peter neemt echter niet op en vindt dat hij gestalkt wordt: “ Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.
Privé: "Een merkwaardig antwoord, Over de ziekenhuisopname van Nicol heeft Peter het niet en zijn vreemde gedrag voedt opnieuw de verhalen dat er toch meer aan de hand is in de relatie van Peter en Nicol”

Heftige details

Nu komt Roddelpraat met heftige details via een bron. Jan Roos meldt : "Via een betrouwbare bron hebben wij informatie in handen gekregen die walgelijke details bevat. Deze zijn echter zo walgelijk dat we die niet gaan delen, ook uit belang voor Nicol."
Het verhaal van Jan is dat iemand die de familie Gillis persoonlijk kent Nicol tegenkwam in een kroeg in Asten. "Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden zou het bed daarna hebben gedeeld met Nicol."
Peter zou er dan volgens de bron erachter zijn gekomen en zou hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’ hebben. Jan Roos meldt via de persoon dat de man ook zou zijn aangepakt: "Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Hij nam hier twee vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden."
De bron vertelt verder dat Nicol nooit verliefd zou zijn geweest op Peter en dat ze het al die tijd van haar acteertalenten moest laten afhangen. Dit hele verhaal zou zich afgelopen weekend hebben afgespeeld. Peter en Nicol zouden zijn benaderd door Roddelpraat voor een reactie maar hebben nog niet gereageerd.
UPDATE: Peter heeft inmiddels gereageerd in de uitzending en ontkent de geruchten! Bekijk de reactie hier !

Hieronder beelden en links:

screenshot 21 12 2022 16 05 00 1024x640

Nicol over de vermeende mishandeling

Via DenD, Privé, Roddelpraat,