screenshot 3 5 2023 11 35 33

"Jandino Asporaat is een kwal", volger deelt nare ervaring (beeld)

Net binnenmrt 18 2023, 11:33
Jandino deelde in een TikTok-filmpje zijn mening over mensen die roddelen. Hij stelt dat mensen die over anderen praten, nooit boven hen staan. De woorden van Jandino worden echter niet door iedereen gewaardeerd. Een volger beschuldigt hem ervan zelf een naar persoon te zijn en noemt hem een "kwal".

Jandino Asporaat

Bekende Nederlanders krijgen naast positieve reacties ook vaak negatieve reacties op hun socialemediakanalen. Jandino lijkt zich echter weinig aan te trekken van deze kritiek. In zijn TikTok-filmpje benadrukt hij dat mensen die roddelen, vaak onzeker zijn en niet boven anderen staan op mentaal en emotioneel vlak.

Tiktok

Juicechannel deelt het filmpje van Jandino en sommige volgers reageren hier kritisch op. Een van hen noemt Jandino een "kwal". Deze volger kwam eens in aanmerking met Jandino en zegt daarover. "Ik werkte bij een bedrijf waar ik achter de balie zat, en meneer sprak mij op een hele vervelende manier aan en vond dat hij wel boven mij stond. En dan zegt hij dit…"

Jandino reageert

Een andere volger stuurt Jandino Asporaat een bericht en zegt dat mensen niet onzeker zijn, maar klaar zijn met vervelende BN'ers. Jandino lijkt niet onder de indruk te zijn van deze kritiek. In zijn reactie op de volger geeft hij aan dat hij niet bekend was met de persoon. Hij begrijpt niet dat deze persoon zich zo negatief uitlaat. Hoewel sommige volgers het niet eens zijn met Jandino's boodschap, lijkt hij vastberaden om zich niet te laten beïnvloeden door negatieve reacties op sociale media.
schermafbeelding 2023 05 02 om 132231 606x1024
Bron: DenD Instagram