jandino 1

Jandino weigert te reageren op vreemdgaan beschuldigingen

Net binnenfeb 15 2022, 15:09
Juicekanaal Juice Channel op Instagram beschuldigde Jandino Asporaat recentelijk dat hij niet de familieman is die hij lijkt te zijn. Jandino reageert nog niet op de beschuldigingen.

Jandino Asporaat

Volgens Juice Channel maakt mediapersoonlijkheid Jandino Asporaat zich schuldig aan voorgenoemde handeling. “ Ook hij is niet trouw in zijn relatie en heeft volgens bronnen vast contact met een andere dame ”, klonk het.

Juice Channel

Juice Channel meldt verder dat het zou gaan om ene Robyn, die hij ontmoette op Curaçao. “ Ze heeft een aantal dagen geleden deze story gepost (zie artikelfoto) waarop te zien is dat ze backstage staat bij de show van Jandino .”
Robyn haar social media accounts zijn volledig verdwenen na de publicaties van Juice Channel. Dat Jandino de geruchten heeft meegekregen, is zonder twijfel. Aangezien hij zelf ook getagd was in de stories van Juice Channel.

Reageert niet

Hij kiest er duidelijk bewust voor niet te reageren op de voornoemde beschuldigingen. Dat weerhoudt het kanaal niet hem nog eens te proberen uit te lokken. Vandaag kwamen zij terug op zijn verhaal. “ Ja, vorige week hebben wij hier natuurlijk een juicy verhaal over gedeeld. Jandino heeft schijnbaar in interviews gezegd dat hij vreemdgaan haat, maar na onze stories hebben wij veel dm’s ontvangen van vrouwen die aangeven dat hij dit al jaren lang doet .”

Bekijk hieronder enkele posts van Jandino:

juice channel
Bron: Instagram, Mediacourant