jessie

Jessie Maya haalt niet zo een handige stunt uit! Krijgt wielklem! "Wat overdreven"

Net binnenmrt 26 2023, 11:46
Jessie Maya was zeker de pechvogel en begon haar dag dan ook niet heel goed. Toen ze uit het raam keek, kwam ze voor een verassing te staan. Haar knalroze Range Rover had opeens een gele wiel.

Fout geparkeerd

We hebben allemaal wel eens haast in het verkeerd maar dit kan ook betekenen dat je om een boete vraagt. Ze heeft haar auto ergens geparkeerd voor een langere tijd, waar dit niet langer dan uur mocht.
De influencer is er zelf niet van gediend en vind het dan ook echt overdreven. "In alle haast niet gezien dat ik hier maar een uur mocht parkeren", schrijft ze bij de knalroze auto met een gele wielklem. Jessie Maya is ook gelijk 385 euro lichter. "Wat overdreven. €385 euro gone with the wind", schrijft ze erbij.

Roze Rangerover

Ze verdient natuurlijk aardig wat met het influencen, dus kan ze wel missen. Eerder ruilde ze haar grijze Rangerover in voor een knalroze. Maar die is natuurlijk niet te missen in het verkeer. Dit is een wijze les voor iedereen met een beetje haast. Let op waar je je auto parkeert en hoelang dit kan want dit gaat je aardig wat kosten.

Bekijk de beelden hier:

screenshot 2023 04 26 at 115108 563x1024
"}])