screenshot 20 12 2023 11 07 10

Jeugdboa Jackie boos op Johan Derksen en VI na keiharde uithalen naar Boa's!

Net binnendec 22 2023, 10:05
In de uitzending van Veronica Inside is Eus negatief over Boa's. Hij vertelt dat als je niks meer kan, dat je dan BOA wordt. Johan Derksen is het hiermee eens en vindt dat ze geen uniform verdienen en dat het afgekeurde politieagenten zijn. Een dag na de uitzending reageert de 'knapste en bekendste BOA van Nederland' JeugdBoa Jackie op de kritiek in Vandaag inside.

Jeugdboa Jackie

Jeugdboa Jackie haar boodschap komt voorbij in de uitzending. Ze vertelt: "Hé, hallo, Jeugdboa Jackie hier. Hashtag boze boa. Ook ik heb jullie aflevering gekeken van Vandaag Inside. En wat jullie daar aan tafel vertellen, daar klopt natuurlijk helemaal niks van. Met alle liefde en plezier kom ik bij jullie in de uitzending om te vertellen wat we wél doen. En jullie kunnen natuurlijk altijd een dagje meelopen”
De mannen reageren positief op Jackie maar maken gelijk weer grappen: "Ah, ja. Leuk. Nodig uit. Maar dan moet je wel je auto even rechtzetten. Anders heb je er dadelijk een bon opzitten als ze komt.” Ook Johan Derksen is enthousiast over de komst van Jeugdboa Jackie.
“Maar we moeten ook beetje normaal doen. Mensen nemen boa’s vaak al niet serieus en dan krijg je ook nog eens van de nationale televisie veel over je heen.

Bekijk hier de uithalen en reactie van Jeugdboa Jackie

Bron: Instagram, Vandaag inside