jody

Jody Lukoki overleden na geweldsincident, Club Blu gerucht ontkend

Net binnenjan 09 2022, 17:10
Het vreselijke nieuws over het overlijden van Ex-Ajax speler Jody Lukoki schrikte Nederland en de voetbelwereld vandaag op. Nu komt er steeds meer heftige informatie los over de doodsoorzaak.

Jody Lukoki overleden

De 29-jarige Lukoki werd in verband gebracht met het incident bij Club Blu, maar dat blijkt onjuist. Het gaat wel om een geweldsincident, maar om een totaal ander incident wat al eerder was gebeurd. Dat bevestigen bronnen aan crime site Boevennieuws.
Lukoki kwam door een geweldsincident om het leven, maar dat heeft niets te maken met het incident bij Rotterdamse club. Een naast familielid meldt dat het verkeerd was begrepen.

Geweldsincident

Het zou gaan om een mishandeling door vier mannen. Congolese media melden dat Lukoki daarbij is gestoken bij het verlaten van een nachtclub , zo meldt Geenstijl.
Hij zou zijn overleden na een infectie aan zijn been die is ontstaan door de steekwond. De aanleiding voor het incident is nog onduidelijk.

Doodsoorzaak

UPDATE: Het Parool en AD bevestigen een geweldsincident: Lukoki zou overleden zijn aan de gevolgen van een mishandeling door twee neven en een vriend tijdens een feest in Almere. Lukoki had na het incident 'extreme hoofd- en kniepijn' en koos er zelf voor om naar het ziekenhuis te gaan. Hij had echter een heftige infectie en zuurstoftekort in zijn been en om die reden moest zijn been geamputeerd worden.
Na de zware operatie werd Lukoki kunstmatig in coma gehouden, totdat hij op maandagochtend rond 06.00 uur kwam te overlijden als gevolg van een hartstilstand. Uiteindelijk heeft de familieruzie er zodoende toe geleid dat Lukoki niet ouder werd dan 29 jaar.

Hieronder de berichten:

screenshot 9 5 2022 18 07 14
screenshot 9 5 2022 17 17 36

Zojuist publiceerden we een artikel over de dood van Jody Lukoki. Een vriend van de familie en een naast familielid bevestigden beiden dat hij het slachtoffer was van de dodelijke mishandeling in Club Blu. Later bleek dat zij het verkeerd begrepen hebben.

18
Reply

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

https://foot-africa.com/drame-linternational-congolais-jody-lukoki-est-decede-a-lage-de-29-ans/
Bron: AD, Parool, Twitter, Instagram