JoeyAK opgepakt op verdenking ontvoering vrouw! 200K cash en wapens gevonden

Net binnenjan 01 2020, 13:09
Politie heeft heftig nieuws uit Amsterdam Zuidoost. Daar zijn 5 mannen opgepakt in verband met een ontvoering. Enkele van hen horen bij de Amsterdamse rap scene. Een van hen blijkt nu JoeyAK, zo meldt het Parool.
JoeyAK zit vog vast, samen met de 4 anderen. Politie Amsterdam meldt: " 31 december 2019 werd in Amsterdam-Noord een 31-jarige vrouw met haar twee kinderen van drie en zeven jaar oud ontvoerd. Nadat het de vrouw gelukt was via een bekende de politie te alarmeren, is de politie direct een uitgebreid opsporingsonderzoek gestart. "
Politie Amsterdam gaat verder: " Inmiddels zijn tien verdachten aangehouden. Na voor de Raadkamer te hebben gestaan zitten er nog zes personen vast: vijf mannen en één vrouw - in leeftijd variërend van 19 tot 28 jaar - uit Amsterdam, Lelystad en Purmerend. Er zijn bij de diverse verdachten in totaal vijf vuurwapens en ongeveer 200.000 euro in contanten aangetroffen en in beslag genomen. Uit het onderzoek is de voorlopige verdenking gerezen dat een deel van de verdachten deel uitmaakt van de rapscene in Amsterdam Zuidoost. "
Het Parool meldt: "De vrouw is zwaar mishandeld, waarschijnlijk voor de ogen van haar kinderen. De advocaat van Joey was nog niet bereikbaar voor commentaar."

Hieronder een van nieuwste video's van Joey, die ook over een ontvoering gaat: