roddelpraatjohn

John de Mol klaagt Roddelpraat aan: eist duizenden euro's!

Net binnenmei 30 2022, 11:01
Jan Roos en Dennis Schouten zitten flink in de problemen. Het duo heeft namelijk een dagvaarding ontvangen van niemand minder dan: John de Mol. In de door Roddelpraat ontvangen brief staat dat John duizenden euro's eist.

John de Mol

Jan Roos en Dennis Schouten vertelde in een eerdere uitzending een verhaal die ze van De Mol moesten rectificeren. Uiteindelijk moest het hele verhaal uit de aflevering worden gehaald en moest het duo John 10.000 euro betalen voor 'Stichting Het Vergeten Kind'.

27.500 euro

Jan Roos en Dennis Schouten weigerden het bedrag te betalen. "We hebben gezegd, we gaan geen 10.000 euro geven aan dat clubje van Johnny de Mol. Weet je wat, laat hij zelf maar geld betalen aan Blijf-van-mijn-lijfhuis” , grapt Dennis in de nieuwste uitzending. "Nu zijn ze boos en willen ze het alsnog voor de rechter hebben. 13 juli start het proces."
Jan Roos vindt begrijpt niet waarom John zoveel geld van hen wilt hebben. "Hij eist 27.500 euro wegens smaad omdat we dat verhaal, wat we gerectificeerd en weggehaald hebben, hebben gebracht. Maar dat is toch een beetje raar want we hebben dat dus weggehaald. En alsnog is John boos.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk, YouTube