Temptation-Julia en Daniëlle ruziën met Yasmin om #zurekut

Net binnenaug 30 2019, 11:10
In de 10e aflevering van Temptation Island VIPS kreeg Yasmin weer kampvuurbeelden te zien van haar (ex?)-vriendje Thomas, die zich buiten het oog van de camera's niet meer kon inhouden met Daniëlle. Vervolgens maakte Thomas een opmerking dat hij ‘nu zijn handen moest wassen’, waarna Yasmin haar fans opriep de #zurekut in het leven te roepen. Daniëlle en Julia halen nu uit naar Yasmin.
Thomas handen stonken inderdaad naar vissenvoer, maar dit bleek een geniepige montagetruc te zijn. Thomas en Daniëlle waren namelijk tijdens een date gaan vissen, en dit had dan ook niets met de seks te maken die ze later hadden. “Ik snap heel goed dat Yasmin boos was en een reactie gaf uit emotie. Dus tijdens het kampvuur begrijp ik dat heel goed. Het is natuurlijk het makkelijkst voor haar om dit nu zo te zeggen, want zo kwam het ook over", reageert Daniëlle dan ook.
De hashtag ging na de uitzending echter viral op Instagram, Facebook en Twitter. “Dat heeft me heel veel gedaan vandaag. Jullie mogen best weten dat dit me veel pijn doet en ik dit veel te ver vind gaan”, aldus een geëmotioneerde Daniëlle.
Ook Julia kan niet veel begrip opbrengen voor de actie van Yasmin. “Ik ben enorm geschrokken van bepaalde dingen. Normaal gesproken ben ik helemaal voor girls support girls, helaas was er iemand die dit niét is”, schrijft de blondine. “Ik vind het een hele ondoordachte opmerking, een reactie op iets wat uit zijn context is getrokken. #Zurekut? Eerder #LekkerGedaanTemptation."
Ik snap niet waarom je de vrouwen gaat haten. Wij doen gewoon waar we voor getekend hebben. Jullie mannen maken de fouten. Ik snap helemaal dat de emoties hoog oplopen, maar, wetende dat je een groot platform hebt met veel volgers, mensen op gaan jutten omdat JOUW vriend zich niet aan de regels houdt?”, besluit Julia.