Justin Bieber en Ariana Grande slaan terug nadat Tekashi hen beschuldigt van bedrog!

Net binnenmei 19 2020, 19:36
Dat Tekashi 6ix9ine graag ruzie zoekt, weten we allemaal. Dit keer heeft hij flinke beef met Justin Bieber en Ariane Grande. Hij beschuldigt de twee artiesten van ‘cheaten’ in een nieuwe video op Instagram. Waarop Justin en Ariane keihard terugslaan...
Op 8 mei bracht Tekashi de eerste single na zijn vrijlating uit: Gooba. Precies op dezelfde dag releasde Ariane en Just hun single Stuck With U, die meteen op nummer één binnenkwam in de Amerikaanse Bilboard-hitlijsten. Gooba eindigde op nummer drie en daar was de rapper behoorlijk pissig over. Zéker nadat Ariane Grande op Instagram bekend maakte dat haar single boven die van Tekashi was geëindigd.

'Het is allemaal gemanipuleerd'

Volgens Tekashi is zijn single véél meer gestreamd dan ‘Stuck With U’. Dat beweert hij in een video op Instagram. De rapper zegt dat het team van Bieber en Grande ‘gecheat’ heeft om op nummer één te komen. Hij beweert bewijs te hebben dat Ariane Grande 60.000 stuks van haar single heeft gekocht om te stijgen in de hitlijst. ‘Het is allemaal gemanipuleerd. Het is allemaal nep. Je kunt geen nummer één kopen’ , aldus Tekashi.

Ariane en Justin slaan terug

Ariane Grande slaat als eerste terug op Instagram. ‘Mijn fans kochten het nummer. JUSTIN'S fans kochten het nummer. ONZE fans kochten dit nummer (nooit meer dan vier exemplaren, AS THE RULES STATE) ’, schrijft de artiest. Ze noemt Tekashi niet bij naam, maar zegt wel: ‘Aan iedereen die ontevreden is met zijn plek in de lijst… Ik vraag je om een moment nederig te zijn. Wees dankbaar dat je hier bent… Mijn felicitaties aan iedereen die in de top tien staat deze week. Zelfs nummer drie’.
Ook Justin Bieber reageerde en legt uit: ‘We komen aan 60.000 omdat we onze cijfers pas aan het einde van de week bekendmaken. Dat heet strategie.’

Bekijk onderstaande video voor het hele verhaal:

Bron: Unilad.co.uk, Instagram

De rapper is weer vrij!