justin hailey

Justin Bieber en Hailey Bieber worden ouders! (Beeld)

Net binnenmei 09, 22:04
Justin Bieber en Hailey Bieber hebben zojuist heugelijk nieuws naar buiten gebracht. De wereldster en z’n vrouw verwachten hun eerste kindje. Dat maakte Justin bekend op z’n Instagram pagina.

Justin Bieber en Hailey

De twee delen een video en twee afbeeldingen, waarop te zien is hoe Justin zijn vrouw met haar buikje fotografeert. Vele beroemdheden feliciteren het stel met het nieuws. Onder wie Chrissy Teigen. ‘Jij zult een geweldige moeder zijn’, schrijft zij. ‘Zo geweldig, zo blij voor jullie allebei!’ Er gingen de afgelopen jaren al meermaals onterecht geruchten over een zwangerschap, vaak tot frustratie van Hailey. Zij liet eerder weten niet echt haast te hebben met een kleine: "Het vreemde is dat ik altijd al vroeg kinderen heb willen krijgen, maar nu ik getrouwd ben, voel ik minder drang", zei ze in 2020. "Ik ben een ambitieus meisje met veel projecten. Het zal gebeuren, maar niet nu."

Relatie

Het koppel gaf elkaar in 2018 het jawoord in New York. Een jaar later gaven ze een trouwfeest in South Carolina. Paar maanden daarvoor was er definitief een einde gekomen aan Justins aan-uitrelatie met Selena Gomez, die in 2010 was begonnen. De zanger zei eerder dat Hailey mag beslissen wanneer ze aan kinderen zouden beginnen, omdat het om ‘haar lichaam’ gaat.

Slaapkamer

Hailey was de afgelopen jaren openhartig over haar seksleven met Justin. Ze vertelde onder meer wat ze het meest opwindend vindt aan haar man. De inmiddels 30-jarige Justin en 27-jarige Hailey worden vaak gezien als ‘eeuwige tieners’, zei Hailey. Dat vond ze een misvatting: ze zijn getrouwde volwassenen die hun seksualiteit omarmen.  
Bron: Instagram Justin Bieber