Justin Bieber en Selena Gomez opnieuw samen gespot, innig en hand-in-hand (Nieuwe Beelden)

Net binnennov 02 2017, 15:23
Onlangs is er veel drukte verschenen rondom Selena Gomez, ze zangeres en zanger The Weeknd zouden een punt achter hun relatie hebben gezet. Kort na de bekendmaking van deze breuk werd Selena gespot met niemand minder dan de superster Justin Bieber, oftewel de ex van Selena. Uit de foto's bleek dat zij samen ontbeten en naar de kerk gingen.
Ook gaan er geruchten dat Gomez bij de jonge zanger bleef overnachten. Dit keer zijn er nieuwe foto's opgedoken waarbij het stel wat inniger gespot is waardoor we beginnen te geloven dat zij weer samen zijn.
Op de nieuwe foto's is te zien hoe Justin en Selena (voor de fans 'Jelena') een fietstochtje maken. Op andere foto's kun je zien hoe de 25-jarige haar hoofd verliefd op de schouder van de 23-jarige popster legt. Nieuwe geruchten luiden dat The Weeknd de zangeres gedumpt zou hebben via de telefoon en ze op deze manier weer in de armen van haar ex gevlogen is, die zij sinds haar niertransplantatie weer spreekt. Justin en Selena hadden tussen 2011 en 2014 een heftig knipperlicht relatie. hierdoor is de kans op een nieuwe romance bijna niet uit te sluiten.
Bekijk de video hieronder voor meer foto's van het stel en de laatste geruchten:
Eerder reageerde The Weeknd op de geruchten