screenshot 13 4 2023 00 19 33

Jutta Leerdam en Jake Paul gaan samenwonen: "Ze is een zegen"

Net binnenfeb 16 2023, 10:20
Jutta Leerdam en Jake Paul lijken steeds serieuzer met elkaar. De schaatser komt namelijk volop voor in Jake's nieuwste vlog. Ze zitten samen op een privejet en krijgen de vraag: Gaan jullie al samenwonen?
Jake Paul is ooit bekend geworden als YouTuber. Hij was een soort treitervlogger die hele controversiele content maakte. Hiermee kreeg hij veel fans, maar ook erg veel haters.
Toen hij begon met pro-boksen, versloeg hij opeens de ene na de andere gevestigde vechter. Laatst verloor hij voor het eerst van iemand. Daar besteed hij in deze vlog veel aandacht aan.

Jake en Jutta Leerdam relatiestatus

Als de vlog begint zie je Jake en zijn entourage, inclusief Jutta Leerdam, die tegenover haar zit. De vrienden van Jake grappen wat met elkaar en op een gegeven moment vraagt iemand aan ze: "Gaan jullie nu ook samenwonen ? Waarop zij reageert: "I'm single, how about you? Jake gaat doet mee met het spelletje en zegt: "Yeah, me too"
Niet veel later als Jake even serieus zijn volgers en fans aanspreekt en de laatste ontwikkelingen in zijn leven bespreekt, geeft hij antwoord. Hij noemt Jutta zijn "new girlfriend". Duidelijker dan dat kan natuurlijk niet echt. Ook zegt hij dat ze een zegen is voor hem.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube
"}])