screenshot 28 4 2023 12 42 33

Jutta Leerdam klaar met Nederlandse mannen! "Vond Jake Paul eerst maar niks"

Net binnenfeb 28 2023, 11:57
Jutta Leerdam heeft haar hele verhaal gedaan over haar relatie met Youtube superster Jake Paul. De twee reageren uitgebreid op vragen en vertellen hoe alles begon.
Daarbij worden enkele opvallende details onthuld. Jutta zegt o.a. klaar te zijn met Nedelandse mannen en daten met collega schaatsers. Op de vraag of ze weer met een Nederlander wil daten zegt ze: "Voorlopig niet meer".
Jutta wilde eerst niets met Jake te maken hebben en negeerde hem: ,,Toen we elkaar gingen volgen, vroegen mensen of we aan het daten waren. Mijn antwoord was: ‘Nooit. Nooit’’’, vertelt Leerdam.
Dat is echter helemaal veranderd toen ze hem leerde kennen: ,,Je bent eigenlijk best introvert, rustig, lief en authentiek, kwetsbaar. Ik heb nog nooit een man gezien die emotioneel zo open is. Dat is heel mannelijk, dat je emoties kunt tonen.’’
Jake is bekend als een controversiële youtubers en heeft veel haters. Hij zegt dat het nu eenmaal zo is, mensen vinden het leuk om op hem te haten, wat hij hen ook probeert wijs te maken over hemzelf. Jutta vindt de haat onterecht maar begrijpt dat het lastig is om mensen te overtuigen en dat de haat bij zijn imago hoort.

Hieronder het koppel, en het hele interview:

"}])