screenshot 20 3 2023 10 23 04

Jutta Leerdam laat zien waarom zij mooiste achterwerk van Nederland prijs won (beeld)

Net binnenmrt 08 2023, 13:36
Jutta Leerdam laat zien waarom ze een prijs won voor het hebben van het mooiste achterwerk van Nederland. For Him Magazine reikt ieder jaar een prijs uit voor de mooiste billen van Nederland. Dit jaar won de schaatsster de felbegeerde award. Gisteren plaatste ze een foto op haar Instagram, waaruit wederom blijkt dat ze die ook echt verdient.
De Olympische kampioene heeft sinds kort een relatie met internationale YouTube beroemdheid Jake Paul. Hij verloor laatst voor het eerst een bokswedstrijd. Daarvoor was hij onverslagen, nadat hij zijn vlog carrière inruilde voor het vechters vak. Er waren al ver voordat ze officieel bekendmaakte dat ze samen waren, geruchten over het stel.
Jutta Leerdam is misschien wel een van 's Nederlands mooiste leading lady's. Haar foto's en video's gaan regelmatig viraal op het internet. Dus toen bekend werd dat zij en Jake Paul met elkaar aan het daten zijn, ging het internet al helemaal los!
Hieronder kun je lezen wat voor lovende reacties de athlete zonder uitzondering ontvangt, als ze iets post. Ook op de foto's die Jutta samen met Jake postte, kreeg ze vooral positief commentaar. Laatst zei ze in een interview dat de YouTuber heel erg lief voor haar is. Ruim een jaar geleden ging het uit tussen de schaatsster en collega-schaatser Koen Verweij. De juicepagina's volgen haar liefdesleven op de voet.
Een tijdje geleden gingen zelfs de zussen van Jutta Leerdam viraal, omdat de schoonheid ze blijkbaar in de genen zit.
screenshot 27 4 2023 13 24 00
Bron: Instagram