Hier zie je waar je overal ter wereld Frikandellen kan halen!

Net binnenjul 24 2020, 13:50
Eet jij het liefst elke dag een frikandel, zelf als je op vakantie bent? Dan hebben we goed nieuws! Op deze Google Maps kaart kun je namelijk precies zien waar je wereldwijd een frikandelletje kunt halen. Van Thailand tot Marokko en Indonesië: je hoeft je favoriete snack nooit meer te missen!
De frikandel is een oer-Hollandse snack. Of je hem nou eet met curry en uitjes of alleen met mayo, we houden er van! Logisch dat we de gefrituurde hap missen als we op vakantie zijn dus. Of hoeft dat helemaal niet...?

Frikandel gaat wereldwijd

Wat blijkt: de frikandel gaat wereldwijd! Op een nieuwe Google Maps kaart is precies te zien waar de snack verkrijgbaar is. En het gaat echt niet alleen maar om buurlanden als België of Duitsland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'frikandelhi speciaal' uit India?

Reacties op Twitter

Op Twitter wordt de frikandellen-kaart goed gebruikt én aangevuld. Zo zegt iemand: 'Hij is niet compleet, in nieuw Zeeland kan je ze ook krijgen net als kroketten, je moet echter wel duidelijk uitleggen dat ze gefrituurd moeten worden , ik kreeg ze gebakken in een koekenpan.' Een ander laat weten: 'Mijn dichbijste frikandel bevindt zich op 4833 km hier vandaan. Dat is 4 dagen met de auto als je 24 uur per dag rijd.' Dat is nog eens een frikandellen-liefhebber!

Bekijk de frikandellen-kaart hieronder:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: Twitter, FHM

Heb je deze al geprobeerd?