Kanye West nieuwe vriendin is er klaar mee! "Ik lijk niet op Kim Kardashian

Net binnenmrt 21 2022, 12:55
Ye oftwel Kanye West heeft voormalige vlam Julia Fox ingeruild voor Chaney Jones. Fans en volgers viel het gelijk op dat Chaney wel heel erg veel lijkt op zijn ex-vrouw Kim Kardashian.

Nieuwe vriendin

Een verslaggever van TMZ vraagt haar of ze zichzelf ook op Kim vindt lijken. "Nee, eigenlijk niet", zegt Jones. Ze geeft ook gelijk aan dat ze verder niet op andere vragen met betrekking op Ye zijn vorige relatie. De verslaggever probeert nog wel even polshoogte te krijgen over wat zij precies bespreken. "We praten nooit over haar", laat ze weten.

Breuk Kim Kardashian

Afgelopen jaar gingen Kim Kardashian en Kanye West uit elkaar. Na de breuk heeft Kanye geen goed woord te spreken over zijn ex-vrouw en haar nieuwe liefde Pete Davidson. Hij heeft regelmatige van zijn moment op social media. Dit zouden episodes zijn die te maken hebben met zijn mentale gezondheid.
De verslaggever heeft Chaney gevraagd of zij vindt dat de rapper moet stoppen met berichten plaatsen over zijn ex-vrouw. Dit lijkt een hele ongemakkelijke vraag voor haar waarop ze geen antwoord geeft en wegloopt.

Bekijk de video hier

Bron: Youtube TMZ