screenshot 17 4 2022 17 51 20

Kardashians in Disneyland krijgen VIP voorrang! Mensen in lange rijen woedend!

Net binnenfeb 17 2022, 15:59
De Kardashians Kim en Khloe namen eerder deze week hun kinderen mee naar Disneyland. Ter gelegenheid van de verjaardag van Khloé's dochter True, gingen ze op pad. Hun bezoek aan het park, zorgde echter voor grote ergernis van sommige bezoekers. De Kardashians kregen namelijk overal in het park een voorkeursbehandeling.

Kardashians

Nieuwsrubriek TMZ meldt dat Kim en Khloé makkelijk zo'n 3000 dollar neer legden voor VIP-toegang tot attracties. Hierdoor mochten de zussen en hun kids alle rijen overslaan. Daar bleef het overigens niet bij. Het personeel van het park liet namelijk niemand van de andere bezoekers in een attractie als er Kardashians in zaten. Dit was overigens niet vanuit de zussen verzocht. Het personeel deed dit op eigen initiatief.

Speciale behandeling

Khloé had het er eerder deze week over dat haar dochtertje, True nog nooit in Disneyland was geweest. Dit terwijl er een tijd geleden foto's op Instagram werden geplaatst waardoor het leek alsof True ook in Disney was. Die foto's bleken dus nep te zijn: het gezicht van True werd op verzoek van Kylie en Travis ve4rvangen door dat van True. Dit had te maken met het dramatische voorval op een concert van Travis Scott dat leidde tot vervelende berichtgeving omtrent Storms ouders.

Bekijk hier beelden van de Kardashians in Disneyland:

Bron: Youtube