screenshot 08 05 2023 18 28 22

Kevin koopt prachtige penthouse midden in Rotterdam! (Beelden)

Net binnenmei 08 2023, 18:01
Kevin is door de jaren heen uitgegroeid naar een van de populairste rappers van Nederland. Hij heeft zichzelf beloond met een prachtige penthouse in Rotterdam.

Kevin koopt prachtige penthouse

De crib kostte hem 765.000 euro voor bij een vraagprijs van 750.000, zo weet Bekende Buren te melden. Kevin kocht het huis 2 mei met een hypotheek van 770.000 euro.
De penthouse van Kevin ziet er luxe uit en is 119 vierkante meter groot. Het bestaat uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers, en een badkamer. Kevin's keuken is ontworpen als een schiereiland en hij heeft een eigen parkeerterrein dat 35.000 euro extra kostte.

Rotterdam

Kevin heeft de beschikking over plafond hoge ramen op de 9de verdieping. Zijn uitzicht over Rotterdam is dan ook waanzinnig mooi. Ook kan hij chillen op een flink balkon, dat zo breed is als een kamer.

Check hieronder enkele beelden van Kevin's penthouse:

rapperkevinrotterdam 03
rapperkevinrotterdam 06
rapperkevinrotterdam 07
Kevin is als Rotterdammer groot fan van Feyenoord. Hij zei onlangs bij Volkskrant: "Het voelt raar als ik dat zeg, want ik heb bij Excelsior gespeeld tot ik 16 was. Ik ben een kind van de club, ik bracht er het hele weekend door. Nog steeds zijn de mensen daar heel lief voor me. Maar als Feyenoord me had gescout, was ik gegaan. Daar zitten de beste voetballers van Rotterdam. Het gevoel bij een wedstrijd van Feyenoord, in De Kuip, dat is magisch."

Bekijk alle beelden van de penthouse HIER

Penthouse van Louis van Gaal:

Via Bekende Buren
"}])