KFC komt met rode lippenstift die naar pittige kip smaakt! (Video)

Net binnenaug 03 2020, 16:30
Eet jij het liefst elke dag gefrituurde kip? En ga je al watertanden als je aan een portie Hot Wings denkt? Dan is deze lippenstift die naar kip smaakt echt iets voor jou! Ook leuk voor je vriend, als hij van pittig houdt tenminste...
Fastfoodketens zijn er niet alleen meer voor burgers en frietjes. Zo bracht McDonald's eerder dit jaar 'hamburger-geurkaarsen' uit en kwam Kentucky Fried Chicken (KFC) met 'kipnuggets-crocs'. Voor de echte kip-fans komt die laatste nu met een limit edition lipstick die naar, jawel, Hot Wings smaakt.

Bucket red

De lippenstift heet 'bucket red' en heeft een dieprode kleur; een verwijzing naar de rode emmertjes met gefrituurde kip die je bij KFC koopt. De stick smaakt naar de pikante Hot Wings met chili-olie en laat je lippen tintelen. Volgens de keten is de lippenstift zelfs 'KFC-proof', oftewel: je kunt rustig op je kippenvleugeltje kluiven zonder dat je lippenstift verpest wordt. Ideaal dus!

Lippenstift is gratis

En het allerbeste nieuws: de lippenstift is helemaal gratis ! Al moet je er wel even wat voor doen. Schrijf je vóór 11 augustus online in voor de Britse nieuwsbrief van KFC en wacht of je uitgekozen wordt. Er zijn helaas namelijk maar 400 sticks beschikbaar. Maar proberen kan altijd en anders bestel je gewoon nog een portie Hot Wings!

Check de lippenstift in onderstaande video:

Bron: YouTube, KFC

Een ramp voor Rotterdamse kip liefhebbers!