kosso 333

Kosso onherkenbaar na schokkende transformatie! 'Dit is het resultaat van niet trainen'

Net binnenmei 21 2020, 11:12
We kennen Kosso als één van de sportiefste artiesten van Nederland. Naast dat hij rapt, werkt hij zichzelf in het zweet als bodybuilder. Hij maakte een documentaire waarin hij de kijkers meenam in zijn voorbereiding op een wedstrijd én lanceerde hij zijn eigen lijn van voedingssupplementen. Maar op nieuwe onthullende foto's lijkt Kosso niet langer 'good in shape' te zijn. Sterker nog, hij heeft een schokkende transformatie ondergaan...
'Ik denk dat deze foto al genoeg verteld. Ja beste mensen, Kosso is geen kast meer ', plaatst de rapper bij een schokkende foto op Instagram. Kosso is absoluut geen bodybuilder meer en heeft een drastische verandering ondergaan. '1 maand” pauze werd uiteindelijk een half jaar en dit is dus het resultaat van niet trainen, niet op je voeding letten en veel stress hebben', verklaart de rapper.

Slapeloze nachten en geen eetlust

Ook vertelt hij eerlijk dat de afgelopen tijd niet makkelijk was: ' Afgelopen maanden waren succesvol qua muziek en ondernemen, maar tegelijkertijd ook mijn stressvolste maanden ever. Slapeloze nachten en geen eetlust. Als kers op de taart kwam het corona virus ook ineens tevoorschijn en dit bracht stress en onzekerheid en moest ik 2 zaken sluiten voor 2 maanden. Daarna deed ik de Ramadan mee wat natuurlijk ook een beetje effect had ', aldus Kosso.

Van niks naar kast

Maar dat gaat veranderen! Kosso gaat er alles aan doen om weer 'in shape' te komen: 'ER KOMT EEN NIEUWE DOCU AAN WAAR IK JULLIE LAAT ZIEN HOE IK VAN NIKS NAAR KAST GA WEER EN NOOIT MOET OPGEVEN OOK AL GAAT HET EEN KEER MIS. WE STARTEN VANDAAG MET TRAINEN!' .

Bekijk Kosso's transformatie op onderstaande foto's:

Ook deze celebrity is onherkenbaar!