Kylie Jenner reageert vanuit ziekenhuis! Zwangerschap tweede kind geruchten!

Net binnensep 01 2019, 12:30
Kylie Jenner was gisteren breaking news nadat bekend werd dat ze was opgenomen in een ziekenhuis. TMZ meldde dat het om een 'ernstige ziekte' ging. Kylie heeft nu zelf gereageerd.
Kylie blijft vaag over wat er precies aan de hand is en meldt: “Zoals jullie weten zou ik naar Parijs gaan voor de Balmain show bij de Fashion Week. Hier zou ik mijn make-uplijn lanceren met Olivier. Helaas ben ik heel erg ziek en mag ik niet reizen."
"Ik vind het verschrikkelijk dat ik de show moet missen, maar ik weet zeker dat mijn geweldige team en mijn vrienden die wel aanwezig zijn me bij zullen staan. Deze collectie creëren met Olivier is een echte droom die uitkomt."
Fans menen nu dat dit maar een ding kan betekenen: ze is zwanger van haar tweede kind! Zo klinkt het "Kylie liet haar vrienden de make-up primeuren. De vorige keer dat ze dit deed, was toen ze zwanger was van Stormi" "De vorige keer dat ik werd opgenomen met heftige griepsymptomen vertelde de verpleegster me dat ik drie maanden zwanger was. Kylie, is er iets wat je ons wil vertellen?"
Hieronder de reactie van Kylie en enkele comments: