Lars Veldwijk onthult ware reden breuk met Monica Geuze

Net binnenmei 01 2020, 16:39
Monica Geuze schokte alle fans en volgers toen zij bekend maakte dat zij en Lars Veldwijk uit elkaar waren. Het was lang onduidelijk wat precies de reden van de breuk was. Tot nu. Lars Veldwijk onthult namelijk de ware reden.

Lars Veldwijk onthult ware reden

Tot nu toe werd er niet heel veel verklapt over de breuk. Het gerucht ging dat het kwam doordat Lars een grote transfer naar het buitenland kon maken. Dit terwijl Monica juist haar carriere in NL heeft en niet mee kon gaan.

Topclub

Dat bleek ook de genadeslag van de relatie te zijn, zo onthult Lars. Een transfer naar de andere kant van de wereld, Zuid Korea. Lars Veldwijk onthult dat hij bij zijn club Jeonbuk Hyundai Motors Football Club een geld bedrag verdient dat je in Nederland alleen bij een topclub krijgt.

Zuid Korea

Lars verklapt dat dit de reden was om de koffers te pakken: "Ik hou van avontuur en ik wilde graag de wereld zien""Ik heb een heel goed contract en ik mag zeker niet klagen. Ik had het op zich al eerder willen doen."

Vrijgezel

Hij doelt hiermee dat hij zich nu volledig op voetbal kan richten, terwijl dat in Nederland 'wel anders is geweest'. Lars Veldwijk onthult dat hij er bewust voor koos om nu voorlopig vrijgezel te zijn.

Bekijk hieronder zijn volledige onthullende intverview:

Bron: RTL Boulevard, Sportnieuws, Instagram