screenshot 30 4 2023 19 47 45

Lena laat wéér operatie doen! Legt uit!

Net binnenmrt 19 2023, 19:43
Lena (24), bekend van realityshows zoals 'Ex on the Beach' en 'Echte Meisjes in de Jungle', heeft jarenlang gedroomd van grotere, rondere billen. In 2020 onderging ze haar eerste operatie, wat haar langgekoesterde wens vervulde. Twee jaar later heeft ze echter spijt van de ingreep en onderging ze nog een operatie.
Lena vertelt in VROUW Magazine over haar Brazilian Butt Lift (BBL), die tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle voor veel reacties zorgde. Dit vanwege de omvang van haar achterste. In Jinek vertelde Lena al dat haar mislukte BBL en een vitaminetekort de oorzaak waren van deze problemen.
Lena zou echter opnieuw een operatie overwegen, deze keer om vet weg te halen bij haar billen. "Mensen kijken ernaar als ik op straat loop. Ze hebben te veel vet teruggezet op mijn billen en heupen", zegt ze. "Het eerste wat ik zie als ik in de spiegel kijk, zijn mijn billen."
Lena's moeder geeft toe dat ze het nu een beetje 'too much' vindt. "Ik heb vanaf het begin gezegd dat ze haar natuurlijke zelf moet blijven", vertelt ze. Maar Lena trekt zich daar weinig van aan en zegt: "Ik ben ook benieuwd naar haar mening, maar door mijn koppigheid heb ik helaas te vaak mijn eigen wil doorgezet."
Het is belangrijk om op te merken dat plastische chirurgie risico's met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn voordat men besluit een operatie te ondergaan. Het is ook belangrijk om te accepteren wie je bent en om tevreden te zijn met jezelf, in plaats van constant te streven naar een bepaald ideaalbeeld.

Bekijk de beelden hieronder:

"}])