Deze supervette Lidl-sneaker is nu te koop! (Beelden)

Net binnenjul 01 2020, 11:22
Goed nieuws voor de echte Lidl-fans! De supervette Limited Edition Lidl-sneaker is vanaf nu te koop, zowel online als in de winkel. Mét bijpassende sokken, zodat je helemaal in Lidl-style de deur uit kunt.
Vorig jaar lanceerde Lidl een Limited Edition-sneaker. Helaas waren er maar 400 exemplaren beschikbaar, die je alleen kon winnen via een winactie. Maar daar komt verandering in! Lidl laat namelijk op Instagram weten dat de supervette sneaker nu gewoon te koop is. En daarvoor hoef je niet naar de winkel te rennen, want je kunt hem ook online scoren.

Badslippers en shirt

Al moet je er wel snel bij zijn, want de sneakers zijn erg populair en gaan als warme broodjes over de toonbank. Mocht je te laat zijn, wees dan niet getreurd: er zijn ook andere Lidl-outfits te koop! Badslippers of een Lidl-shirt bijvoorbeeld. En dat allemaal voor een echt Lidl-prijsje.

Maar 15 euro!

De Lidl-sneakers kosten maar 15 euro en zijn hier te koop. Ook kun je daar de andere Lidl-outfits scoren. Bijvoorbeeld de badslippers of de sokken, die maar een eurootje kosten.

Bekijk de sneakers en andere Lidl-fanwear hieronder:

Bron: Lidl, Instagram, Skoften

Een leuke outfit voor bij je sneakers:

"}])