maan

Maan moet harder werken dan verwacht in de sportschool (beelden)

Net binnenjan 24 2022, 13:09
Maan de Steenwinkel gaat zich weer voorbereiden voor haar komende optredens, maar ze krijgt een flinke dreun in de sportschool. Gaat het haar lukken om op tijd in vorm te komen?

Maan

Zangeres Maan is de afgelopen periode druk bezig haar lichaam in conditie te krijgen in de sportschool. Ze wil Fit zijn voor als straks het festival seizoen met heel veel optredens gaat beginnen. Echter lijkt het wel zwaarder dan ze had verwacht. Ze zal wel moeten doorbijten als ze haar fans niet wil teleurstellen.

Sportschool

Haar oefeningen in de sportschool werden gefilmd en die gaan nogal viraal. Ze maakt er zelf nog een grapje over. “Veel werk aan de (steen)winkel” zegt ze zelf. Schijnbaar zijn alle vakanties die zij achter de rug heeft toch een beetje heftiger geweest. Haar personal trainer probeert haar natuurlijk te motiveren haar oefeningen af te ronden, maar het lukt helemaal niet.
Als Maan goed wilt presteren tijden de komende festivals zal zij in topconditie moeten zijn. Ze zal dus beter moeten worden in het uitvoeren van de oefeningen. Ze heeft misschien niet de beste conditie, maar ze is wel een van de meest knappe zangeressen van Nederland.

Bekijk hieronder de videos van Maan haar training:

Bron: mannenzaken, talpa