man vast 10 dagen

Man eet 10 dagen niet en drinkt alleen water! Onthult resultaten!

Net binnenjan 01 2022, 11:20
Youtuber Jonne uit Finland ging een uitdaging aan met zichzelf voor 10 dagen. Hij besloot alleen op water te leven en laat de verschillen van zijn bijzondere leefstijl zien. Het resultaat is niet verkeerd.

10 dagen niet eten

Unlazyway zoals hij heet op Youtube laat zien hoe het met zijn lichaam gaat tijdens de 10 dagen lang vasten. Het lijkt hem de eerste dag goed af te gaan. Maar met de dag wordt zijn uitdaging zwaarder. Hij kreeg al verschillende problemen zoals moeite met concentreren en vermoeidheid bij de twee dag. De verleiden werden ook groter. Zijn koelkast was nog gevuld met eten. Op de derde kreeg hij last van andere afkickverschijnselen. Zo sliep hij niet goed, hoofdpijn en het gevoel van flauwvallen.
Hij probeerde vervolgens op de vijfde dag nog voedingsupplementen in te nemen zoals magnesium, natrium en kalium. Dit zou goed zijn voor je zenuwen en de waterhuishouding van je lichaam.

Bizarre resultaten

Maar wat heeft het geholpen? Hij deelt een before and after van de resultaten. Na tien dagen heeft hij weer kunnen genieten. Hij begon op 85.3 kg en eindigde op 77.2 kg. Dus zo een 8 kg kwijtgeraakt. Ook had dit effect op zijn spiermassa en vetpercentage. Op Instagram plaatst hij een foto van de veranderingen. Zijn gezicht was flink afgeslankt. Hij geeft ook aan dat, afvallen niet zijn doel was. Hij was benieuwd of hij kon functioneren zonder voedsel. En dat kan. Hij is tot de conclusie gekomen dat hij niet om de 3 uur hoeft te eten.

Bekijk het resultaat hier

Bron: Youtube , Man-man